National Treasure

National Treasure

131 minuta 2004 HD

 • Share

Modern treasure hunters, led by archaeologist Ben Gates, search for a chest of riches rumored to have been stashed away by George Washington, Thomas Jefferson and Benjamin Franklin during the Revolutionary War. The chest's whereabouts may lie in secret clues embedded in the Constitution and the Declaration of Independence, and Gates is in a race to find the gold before his enemies do.

img
 • Subtitle
  Subtitel HD
  • 1 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 2 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 3 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 4 - Subtitel - HD
This video option does not contain pop-up windows and the load is optimal, you can watch without cuts.
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

I ngjashëm Filma