True Grit

True Grit

110 minuta 2010 HD

 • Share

Following the murder of her father by a hired hand, a 14-year-old farm girl sets out to capture the killer. To aid her, she hires the toughest U.S. Marshal she can find—a man with 'true grit'—Reuben J. 'Rooster' Cogburn.

img
 • Subtitle
  Subtitel HD
  • 1 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 2 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 3 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 4 - Subtitel - HD
This video option does not contain pop-up windows and the load is optimal, you can watch without cuts.
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

I ngjashëm Filma