Marco effekten

Marco effekten

125 minuta 2021 HD

 • Share

When 14-year-old Marco, a homeless Romani boy, is arrested at the Danish border for possession of a missing public servant's passport, police inspector Carl Mørck and his Department Q team are tasked with finding the connection. The old case contains several suspicious elements: The public servant was accused of pedophilia shortly before he disappeared, and his case was closed unusually quickly. But the silent, traumatized Marco refuses to talk to them and it's not long before he's on the run from those who intend to kill him because of what he knows.

img
 • Subtitle
  Subtitel HD
  • 1 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 2 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 3 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 4 - Subtitel - HD
This video option does not contain pop-up windows and the load is optimal, you can watch without cuts.
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

I ngjashëm Filma