Memory

Memory

114 minuta 2022 HD

 • Share

Alex, an assassin-for-hire, finds that he's become a target after he refuses to complete a job for a dangerous criminal organization. With the crime syndicate and FBI in hot pursuit, Alex has the skills to stay ahead, except for one thing: he is struggling with severe memory loss, affecting his every move. Alex must question his every action and whom he can ultimately trust.

img
 • Subtitle
  Subtitel HD
  • 1 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 2 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 3 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 4 - Subtitel - HD
This video option does not contain pop-up windows and the load is optimal, you can watch without cuts.
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

I ngjashëm Filma