Night Sky

Night Sky

54:14 minuta 2022 HD

 • Share

Irene and Franklin York, a retired couple, have a secret: a Chamber buried in their backyard that miraculously leads to a strange, deserted planet. When an enigmatic young man arrives, the Yorks quiet existence is upended and the mysterious Chamber they thought they knew so well turns out to be much more than they could have ever imagined.

img
 • Subtitulado
  Subtitel HD
  • 1 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 2 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 3 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 4 - Subtitel - HD
This video option does not contain pop-up windows and the load is optimal, you can watch without cuts.
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Sezoni Sezoni 1

I ngjashëm