Lois & Clark: The New Adventures of Superman

Lois & Clark: The New Adventures of Superman

46:14 minuta 1997 HD

 • Share

A much more lavish version of the popular Superman television series which had first aired forty years earlier, Lois & Clark focused more on the Man of Steel's early adult years in Metropolis. With the unknowing help of Lois Lane, Clark Kent created Superman there in Metropolis after finding work at the world-famous Daily Planet newspaper, where he meets fellow reporter Lois Lane.

img
 • Subtitulado
  Subtitel HD
  • 1 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 2 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 3 - Subtitel - HD
   Shiko HD
  • 4 - Subtitel - HD
This video option does not contain pop-up windows and the load is optimal, you can watch without cuts.
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

I ngjashëm